Skillnaden gör skillnaden

Hur skall ert företag, era produkter, era tjänster, skilja sig ur mängden?

Låt oss ge förslag på hur ni skiljer er bäst ur mängden. Vi kan allt från traditionell grafisk produktion till innovativa mobila programlösningar. Kontakta oss för kostnadsfri konsultering. Vi är verkligen intresserade av att lära oss mera om just er bransch!

E-post programmet

Vi har utvecklat ett e-post program med vilket du kan skicka ut månadsbrev, erbjudanden och annat till e-postmottagare. Sändningslistorna kan du enkelt skapa i ditt e-post program och själva innehållet gör du enkelt med våra färdiga mallar.

Du kan även skicka e-post som grundar sig på olika triggers. T.ex. 30 dagar efter påbörjat medlemsskap, endast till de som fyller år, möjligheterna är obegränsade. Ta kontakt så berättar vi mera om MailZooka.

Läs mer

Appimaja Software

Så heter vår programmeringsavdelning.

Er bransch har säkerligen applikationer som möter branschens behov. Problemet är att de oftast är gjorda för de största aktörerna och därför tenderar att ha en massa egenskaper som ni inte behöver och därför betalar för i onödan. Vi kan tillsammans med er ta fram programlösningar som möter exakt era behov.
Kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa er.

 

 

 

 

 

">

Mobilt program för arbetstidsuppföljning

Behöver ert företag ett enkelt och smidigt program för arbetstidsuppföljning. Programmet är framtaget för företag som har arbetare ute på fältet. Arbetstagaren väljer uppdragsgivare och använd tid i sin mobiltelefon och allting laddas ned automatiskt till företagets kontor. Applikationen ger rapporter som grund för löneberäkning men även som faktureringsgrund.

Kontakta oss för gratis demo.